JANGAN LEPASKAN PELUANG !!!!!!

PKR CABANG BATU GAJAH SEDANG MEMBUAT PENDAFTARAN PEMILIH BARU. (PENGUNDI BARU )


SILA HUBUNGI :
012-4646394 SDR ANTONI
012-4326371 PN PARAMESWARI

PROGRAM TAMBAH AHLI
HUBUNGI :
012-5062467 SDR FUAD
017-5195932 SDR HAZHA

NO 5B, JALAN DEWANGSA,
31000 BATU GAJAH,
PERAK.

DIBUKA SETIAP HARI SELASA
9.00 PAGI - 3.00 PETANG

EMAIL:batugajahpkr@gmail.com

Alamat surat menyurat:
BLOK F- 74, PERUMAHAN AWAM,
JALAN BEMBAN,
31000 BATU GAJAH, PERAK

04 November 2009

EZAM MENGAPA TERLALU BANGGANG


Parti Keadilan Rakyat (PKR) menyifatkan kenyataan bekas Ketua Angkatan Muda Keadilan (AMK), Ezam Mohd Noor dan bekas Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Dr Chandra Muzzafar bahawa wujud sindrom `3A` dalam parti itu, sebagai cuba mengelirukan rakyat.

Pengarah Strategik PKR, Tian Chua berkata, isu berkenaan sengaja diperbesarkan oleh dua bekas pemimpin parti itu yang mempunyai agenda mahu menjatuhkan PKR dan Pakatan Rakyat (PR).

"Tidak timbul isu '3A', isu ini sengaja ditimbulkan Ezam. Dia hanyalah seorang budak suruhan Barisan Nasional (BN) sahaja. Tidak payahlah layan budak suruhan ini," kata Ahli Parlimen Batu itu ketika ditemui di lobi Parlimen, semalam.

Menurutnya, berdasarkan rekod sepanjang 10 tahun perjuangan PKR boleh dikatakan hampir 70 peratus Anwar tidak bersama parti kerana masih dalam tahanan di penjara.

“Saya rasa Ezam dan Chandra Muzaffar juga mengetahui perkara tersebut di mana Presiden PKR, Datin Seri Wan Azizah pada ketika itu menerima sokongan padu pemimpin dalam parti itu.

“Ini kita boleh lihat daripada bukti sedia ada, saya agak kalau ada yang menuduh Anwar bersama `beberapa kerat orang `run the party`. Itu memang tidak tepat,” katanya.

Katanya, Anwar adalah aset penting dalam perjuangan PR kerana beliau berjaya menyampai serta menterjemahkan idealisme perjuangan parti itu.

Menurutnya, Anwar berjaya menyatupadukan DAP dan Pas, orang Islam dengan bukan Islam dengan menggabungkan perspektif antarabangsa dan tempatan dalam PKR dan PR.

Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng berkata, beliau yakin bahawa masalah dalaman PKR dapat diselesaikan dengan cara yang lebih baik tanpa menjejaskan PR.

“Itu adalah masalah dalaman mereka, kita berharap mereka akan menyelesaikan perkara ini secara keluarga oleh PKR, ini saya tidak akan campur, saya tidak mahu komen,” katanya.

Sementara itu, Azmin ketika ditemui, enggan memberikan sebarang komen lanjut meskipun nama beliau turut dikaitkan dua bekas pemimpin PKR itu.

* KUASA RAKYAT KUASA KERAMAT *

SUMBER: sharpshooter

No comments:

MOHON SUMBANGAN

KAMI AMAT MENGHARAPKAN SUMBANGAN
DARIPADA SUMBANGAN ANDA..!!!!!
A/C : 111 201 200 2206
AMBANK